NOVINKY / Galerie hvězd FPP 2010: ANTI-NOWHERE LEAGUE:

 

Základní info:
Anglická punková formace založená v roce 1980. Fungovala do roku 1989, kdy se rozpadla kvůli problémům s drogami a alkoholem. Ke znovu obnovení činnosti došlo v roce 1992 a kapela aktivně působí dodnes. Jejich hudba je tvrdá, rázná, nezapře se občasný závan motorkářského rocku. Nejvýraznější osobností je zpěvák přezdívaný Animal, který dává svým projevem kapele charakteristický výraz. 

Členové:
Animal (Nick Culmer) - zpěv,
Johny Skullknuckles - kytara,
Shady - basa,
Nato - bicí.

Web: www.antinowhereleague.com

Ukázky:

Diskografie:

1982 We Are…The League
1987 The Perfect Crime
1997 Scum
2000 Out of Control
2005 Kings and Queens
2006 Pig Iron – The Album
2007 The Road To Rampton

+ mnoho živých nahrávek, kompilací a singlů.

13.04.2010 14:35 | Autor: Jarid | Shlédnuto: 4791x
KANÁLY:
ODBĚR NOVINEK:
 
 
© designed by Jakub Jelínek, programed by Jakub Pavlék
Návštěvníků: 5360606 | Online: 2