NOVINKY / Galerie hvězd FPP 2010: VICE SQUAD:

Základní info:
Punková kapela založená v roce 1978 v anglickém Bristolu. Ústřední postavou je zpěvačka a autorka skladeb Beki Bondage (rozená Rebecca Louise Bond). Po dvou úspěšných albech a turné po USA zpěvačka odešla z kapely a kapela pokračovala bez ní až do rozpadu v roce 1985. V roce 1997 Beki zformovala Vice Squad znovu v novém složení.

Členové:
Beki Bondage - zpěv, kytara,
Paul Rooney - kytara,
Wayne Firefly - basa,
Kev Taylor - bicí.

Web: www.vicesquad.co.uk/

 

Ukázky:


 

Diskografie:
No Cause for Concern (1981) 
Live in Sheffield (1981)
Stand Strong, Stand Proud (1982)
Shot Away (1985)
Live and Loud!! (1988)
Last Rockers - The Singles (1992)
The Punk Singles Collection (1995)
The BBC Sessions (1997)
Get a Life (1999)
Resurrection (1999)
Lo-Fi Life (2000)
Rich and Famous (2003)
Defiant (2006)
Unreleased (2008)
London Underground (2009)

+ mnoho singlů.

17.04.2010 23:19 | Autor: Jarid | Shlédnuto: 4687x
KANÁLY:
ODBĚR NOVINEK:
 
 
© designed by Jakub Jelínek, programed by Jakub Pavlék
Návštěvníků: 5042778 | Online: 3