NOVINKY / Galerie hvězd FPP 2010: CIVET:

Základní info:

Velmi mladá čistě dámská punková kapela z USA, konkrétně z kalifornského Long Beach. Má za sebou už čtyři alba, z nichž to poslední Hell hath No Fury vzešlo už pod křídly agentury Hellcats Records, již vlastní leader legendárních Rancid Tim Armstrong. Se svým dravým a melodicky zpěvným punkrockem a divokou vizáží punkových dračic brázdí čtveřice Civet pódia celého světa, přičemž letošní léto patří zejména Evropě. Členky svoji hudbu charakterizují stručně a výstižně jako “femme fatale punk rock”.

Členky:
Liza Graves - zpěv, kytara
Suzi Homewrecker - kytara, zpěv
Jacqui Valentine - basa, zpěv
Roxie Darling - bicí

Web: www.myspace.com/civet

Ukázky:

 

Diskografie:

2001: Grace Land
2003: Civet
2005: Massacre
2008: Hell Hath No Fury

05.02.2010 11:32 | Autor: Jarid | Shlédnuto: 5046x
KANÁLY:
ODBĚR NOVINEK:
 
 
© designed by Jakub Jelínek, programed by Jakub Pavlék
Návštěvníků: 5256171 | Online: 4